mandag den 2. april 2012

3. runde vel overstået

Så er de første 3 runder af Landsholdsklassen vel overstået. Heldigvis uden at turneringslederne har været overbebyrdede. Af og til er der tilskuere der forvilder sig ind på spillerområdet trods tydelige markeringer, og så må de pænt vises om bag ved afspærringerne igen. Der har også været tilfælde hvor folk har glemt at slukke for deres mobiltelefoner, men heldig nok havde de i begge tilfælde netop forladt spillelokalet, da telefonen ringede.

I går blev det til sen aftensmad, da et af partierne varede 7 timer. Så var der til gengæld ogsogå kun dronningerne tilbage på brættet. Jeg sad til bords med den forsvarende Danmarksmester Allan Stig Rasmussen, og han virkede ikke ligefrem tilfreds over kun at have fået remis i det lange parti mod klubkammerat Christian Kyndel Pedersen. Jeg valgte klogeligt ikke at spørge til partiet, og Allans humør er næppe bedre i dag, hvor han har tabt et næsten lige så langt parti til Lars Schandorff. Herfra skal han dog have ros for at kæmpe til sidste bloddråbe.

I dag var TV2 Lorry forbi for at filme til et indslag i aften. Jens Kristiansen blev interviewet fordi han lå på 1. pladsen, og kameramanden fik en masse gode optagelser med hjem. Skulle man misse indslaget, så bliver det formentlig lagt på www.lorry.dk.

Ingen kommentarer: