onsdag den 4. april 2012

En ulykke kommer sjældent alene

Tirsdag formiddag gik med endnu en tur til Helsingør. Nærmere bestemt Kronborg, hvor jeg fik lavet en del videooptagelser. Jeg må udnytte at jeg har tiden til det, for de næste dage bliver ret hektiske.

Nu er Kandidatklassen og 7 runders turneringen (G7) gået i gang. Vi har ellers været spændte på om alle kunne nå til Helsingør til tiden. Der er sporarbejde på Kystbanen her i påsken, så det er lidt besværligt at komme frem med offentlig trafik. Samtidigt brød S-togstrafikken totalt sammen tirsdag formiddag, og for at det ikke skulle være nok, så var der også en ulykke på motorvejen, hvilket jo så kunne forsinke dem, der kom hertil i bil. En ulykke kommer sjældent alene!

Heldigvis viste det sig at stort set alle nåede frem til kampstart kl. 17. Der var et par spillere, som blev 20-25 minutter forsinkede, men vi kunne ånde lettet op da først alle var på plads.

Nu er det så blevet onsdag formiddag, og alle partier startes kl. 13. Indtil da går vi og får de sidste detaljer på plads og lader op til dagens strabadser.

Ingen kommentarer: