torsdag den 26. juli 2012

Effektivt

Politiken Cups arrangør team bliver mere og mere effektivt med årene. I dag har vi knoklet fra kl. 11, og allerede ved 16-tiden var det småt med resterende arbejde. Der er altid nogle småting og finpudsninger, men de kan sagtens vente til i morgen, hvor vi også har en hel dag at gøre godt med.

Effektiviteten skyldes ikke mindst at de fleste af os har prøvet det før. Kun Martin Reib Petersen er novice hvad Politiken Cup angår, men han indgår fint i arbejdet, så det gik stærkt med at få flyttet rundt på inventaret og sætte skakspil op. Livebrætterne tog lidt tid, da vi har sat hele 35 af dem op. Der er mange kabler, der skal trækkes i Konferencesalen (bræt 1-11) og Øresundssalen (bræt 12-35).

Den opmærksomme kender af Politiken Cup vil have bemærket at jeg udelod lokale C13 - også kendt som Glassalen. Der plejede de næstbedste at sidde (typisk bræt 12-33), men i år bliver der i stedet skaksalg i lokalet. Årsagen er at der bliver stegende varmt i lokalet efter et par timers spil, så det var ikke særligt behageligt at spille seriøs skak derinde.

Nu slår vi mave efter en god middag, og kl. 20 er der møde for hele holdet efterfulgt af møde for turneringslederne.

Ingen kommentarer: