fredag den 10. juli 2009

Formændene

Den næste præsentation omhandler nogle af de klubformænd, som deltager i Politiken Cup.

Svend Erik Førby Sørensen, Ålsgårde (1888/-)
Førby har været formand for Ålsgårde Skakklub siden 1980, og intet var mere naturligt end at han fik tildelt DSUs hæderstegn for 8. Hovedkreds i 2005 efter 25 år på formandsposten. Ålsgårde har i øvrigt draget fin nytte af at Politiken Cup spilles i lokalområdet, og hele 8 spillere fra klubben er tilmeldt i år. Det gør klubben til den næstbedst repræsenterede efter BMS.

Sigfred Haubro (2092/2120)
Apropos BMS, så er deres formand også tilmeldt årets Politiken Cup. BMS har ikke mindst gjort sig bemærket med et stort juniorarbejde, og de har en håndfuld af deres talenter med i årets turnering. Desuden er klubben meget aktiv som turneringsarrangør.
Sigfreds søn Martin er også blandt deltagerne. Han spillede en overraskende remis i 1. runde sidste år efter dette underholdende parti, der blev afsluttet med et dronningoffer.

Martin Stampe Noer, Nordkalotten (1832/2006)
Endnu en (fortjent) modtager af hæderstegnet. Martin har både arbejdet på regionalt plan som hovedkredsformand, og på klubplan som formand for Nordkalotten, der i hans tid har arbejdet sig op i landets bedste række. Han er desuden kendt som skakskribent i Frederiksborg Amts Avis, hvor den lokale skak får omtale hver fredag.

Bjarne Eiholt, K41 (1600/1669)
En meget aktiv formand i en meget aktiv klub. K41 er en af de skakklubber, hvor man fornemmer at der hele tiden "sker noget". Det gælder både elite- og breddeturneringer samt reklamefremstød udadtil. Bjarne er nærmest fast inventar i en række turneringer, og Viking Cup i Frederikssund vil ikke være helt den samme, hvis Bjarne ikke deltager. :-)

Ingen kommentarer: