fredag den 2. juli 2010

4 uger til start

Så er der 4 uger til det går løs på LO-skolen. Her d. 2. juli er der 262 tilmeldte i hovedgruppen. Den 2. juli sidste år var der 263 tilmeldte, så alt tegner til et deltagerantal meget lig sidste år. I år ligger turneringen dog en uge senere, så der burde være håb om en beskeden deltagerfremgang.

Daniel Andersen er eneste frederikssunder i hovedgruppen. I B-gruppen har vi Finn Larsen og Thomas Andersen, og de har heldigvis fået selskab, så der nu er 7 tilmeldte.

De seneste dage har været ret hektiske hvad angår tilmeldinger. 1. juli er nemlig skæringsdatoen for at opnå 100 kr. rabat på tilmeldingsgebyret, og der kom næsten 30 tilmeldinger alene de sidste to dage før deadline. Herefter stilner det noget af, men der kommer alligevel nogle tilmeldinger dryssende hver dag.
Som arrangør er det rart at det største tilmeldingspres er overstået i god tid før turneringsstart. Så har man et rimeligt overblik over deltagerantallet, og man slipper for at skulle tage sig af en masse spørgsmål og  henvendelser på et tidspunkt hvor man har travlt med alt muligt andet.

Jeg må også indrømme at jeg er en anelse misundelig på tilmeldingssystemet. Faktisk mere end en anelse, for det kunne jeg godt bruge når jeg arrangerer hurtigskakturneringen Viking Cup i Frederikssund hvert år i februar måned. Tilmeldinger, indskud, indberetninger og meget andet bliver klaret i dette system, og det sparer arrangørerne for en betydelig administrativ byrde. Jeg tror at mange skakorganisatorer rundt omkring i landet risikerer at køre trætte pga. al mulig administration, og så er det rart at kunne bruge nogle gode værktøjer som bliver stillet til rådighed.

Ingen kommentarer: