lørdag den 31. juli 2010

Så er vi i gang

Så er vi kommet godt i gang. Teknikken drillede lidt inden åbningen, der derfor kom i gang med lidt forsinkelse, men ellers kører det bare.
Min klubkammerat Daniel Andersen er eneste frederikssunder der deltager i år. Sidste år var der 5, men nå må Daniel selv klare ærterne. Han blev dog hurtigt teknikket ud af banen af GM Viktorija Cmilyte - endda på et af de 17 live-brætter. I morgen skulle modstanden dog blive noget mere overkommelig.

Resultaterne kommer hurtig ind, da styrkeforskellene er store. Jeg møder GM Henrik Danielsen, som spørger mig om vej til analyselokalet. Han vil gerne lige give sin unge modstander et par tips om hvor det gik galt.

Kommentatorsalen bliver styret med kyndig hånd af Per Andreasen. I dag har han besøg af stortalentet Mads Andersen, som bliver konsulteret flittigt. Undertegnede nøjes indtil videre med at deltage i snakken, når Per har brug for oplysninger på nogle af de mere ukendte spillere, som har fået fornøjelsen af at blive grillet på live-brætterne. Her godt to timer efter rundestart er der dog kun 3 af live-spillerne, der har noteret et point, mens resten må arbejde lidt mere for sagen

1 kommentar:

Henrik Mikkelsen sagde ...

Flot lay-out på din blog 2.0!

Tænk at René Olskjær ikke kunne baske et fnug som Svidler...