mandag den 29. marts 2010

DM-links

Mens DM er i gang, så kan man følge det på forskellig vis. Hvis ikke man lige har tid og mulighed for at slå vejen forbi Frederiksborgcenteret, så er der en række internetsider, som er værd at besøge:

Den officielle DM-side
Naturligvis stedet at starte, når man vil følge med i DM. Her er nyheder, resultater, livepartier, billeder, praktiske informationer og meget andet.

Skak.dk
På Dansk Skak Unions skakserver er der dagligt livekommentering af partierne fra Landsholdsklassen. Stærke spillere som GM Lars Bo Hansen, IM Jens Kristiansen, IM Nikolaj Mikkelsen, FM Søren Bech Hansen og IM Tomas Hutters skiftes til at stå for kommenteringen i samarbejde med dem der kigger indenfor på skakserveren.

Dansk Skak Union
DM bliver selvfølgelig også dækket fra DSU's egen hjemmeside.

Sune Berg Hansens Pokerblog
Godt nok er poker bloggens primære emne, men Sune har alligevel lavet en side specielt dedikeret til Skak-DM. Man kan bl.a. læse om hans tilgang til valg af åbninger, hans forberedelser samt egne kommentarer til hvert parti.

TV2 Lorry
Her til aften var der et indslag i TV2 Lorry om Skak-DM.

Jeg har pt. ikke fundet flere sider, hvor DM bliver dækket, men skriv en kommentar her på bloggen, hvis der er en relevant hjemmeside, som jeg ikke har spottet endnu. Er der f.eks. en klubhjemmeside som følger klubbens helte i aktion ved DM?

Ingen kommentarer: