tirsdag den 2. august 2011

Åh, disse minder!

5. runde er netop sat i gang. Jeg vikarierer i dag for Poul Jacobsen på Plan 2 (midterfeltet), og har derfor sat mig med computeren i et lille lokale. I restauranten lige inde ved siden af sidder der gæster til en 70 års fødselsdag. Ud over at være konference- og kursuscenter, så bruges Konventum også som selskabslokaler, men selskaberne plejer ikke at forstyrre skakturneringen (eller omvendt).

Bedst som der er faldet lidt ro på efter rundestart, så brydes stilheden pludseligt. Der er en spillemand, der har grebet harmonikaen, og så bliver der ellers sunget med i vilden sky på "Åh, disse minder". Jeg får godt nok travlt med at få lukket døren til det nærmeste spillelokale. Skakspillerne tog det pænt og flere kunne ikke lade være med at more sig over det. Heldigvis varede sangen ikke så længe og freden har igen sænket sig over spillelokale B24.

Nu har jeg så haft besøg af norske Bjørn Berg Johansen, som tager billeder af alle de norske deltagere. Man kan se billederne efterhånden som han får lagt dem ind på hans hjemmeside www.sjakk.net

Ingen kommentarer: