fredag den 5. august 2011

Baren er åben

De sidste par dage har været ret begivenhedsrige, og så er det svært at få taget sig sammen til at skrive her på bloggen, men nu tager vi lige en opsamling.

Min klubkammerat Daniel Andersen har vundet i runde 6 og 7, og han har stort set indhentet det tabte. I dag skal han møde en svensker med 2175 i rating, så forhåbentlig kan han fortsætte de gode takter.

En tidligere klubkammerat fra Frederikssund Thomas Johansson gør det også udmærket. Han var helt oppe på livebrætterne i går, men måtte dog notere et nederlag mod en hollandsk IM'er.

Konventum er udstyret med en dejlig kælderbar, men de første dage var den desværre ikke åben. Lidt ærgerligt for de folk, der gene ville have en pils og et slag lynskak. Tirsdag aften var der så endelig betjening i baren. Det har ofte den effekt at man kommer lidt senere til køjs, men pyt med det!
Forleden aften satte Tom Skovgaard sig til klaveret i baren. Tom er en glimrende jazzpianist, og det var herligt med lidt hyggemusik til aftenpilsneren.

I aften er der lynturnering, og mange skakspillere kommer forbi Konventum for at deltage. Der er også et par af stormestrene, der er tilmeldt, så det skal nok blive spændende.

Ingen kommentarer: