torsdag den 1. april 2010

Alle grupper i gang

Så er alle grupper i gang. Thomas A sidder på sidste bord i G5 og han er hurtigt kommet en officer foran. Til gengæld har modstanderen fået en ubehagelig dronningskak ind på h5. Jeg tror at Thomas fandt det rigtige svar Kd8, men helt rart ser det ikke ud. Det ser mere lige ud i Valdemars parti, mens Finn L's parti har jeg ikke fået luret på endnu.

Skakfolket samles virkelig i Hillerød. Mange kommer bare forbi for at ugle lidt. De to gamle bon-kammerater Eric Brøndum og Jørgen Hvenekilde dukker op. Også Roskildes Flemming Karlsen spadserer rundt. Han dukker op til mange af de store turneringer, men jeg tror ikke at han spiller ret meget selv. Netop som jeg skriver disse linier kommer han ind i stævnekontoret og fortæller historier fra gamle dage.

Kl. 13 sættes Landshold- og Kandidatklassen i gang. Unge Jakob Vang Glud har de seneste dage stillet op i t-shirt med teksten "street cred" på maven. I dag er han ulasteligt klædt i jakkesæt inkl. slips. Mon den nye stil kan vende krigslykken for ham. Indtil videre er det ikke gået for godt, og han deler jumbopladsen med Thorbjørn Bromann.

Ingen kommentarer: