søndag den 20. juli 2008

Det er ren magi!

Ryd forsiden! Den store Lundini gør det igen. Denne gang gik det ud over en australsk FM'er. Lundini var ganske vist ved at blive alvorligt trængt i slutspillet, men så byttede modstanderen af til bondeslutspil med merbonde, som gik helt galt for ham, da Lundini havde en fribonde på hver fløj. Det hang smukt sammen for vor helt, og han er nu startet med 1½/2. Næste offer for Lundinis magi bliver den schweiziske IM Oliver Moor. Staklen aner jo ikke hvad der venter ham!
I B-gruppen måtte Thomas ret hurtigt ned mod en junior fra Nordkalotten.

I toppen er der stadig 54 spillere med maksimum. Med 1½ point har vi Palle Nielsen, der var godt tilfreds med at blive nævnt på bloggen i går. Han kvitterede i dag med en remis imod en højere ratet. Der skal også holdes øje med et par af mine klubkammerater fra Gladsaxe. Thomas Struch har før skabt sensationer i Politiken Cup, men har dog startet som forventet med 1/2. Poul Harders fik en remis i dag, da han udnyttede at modstanderen brugte alt for meget tid.
K41's formand Bjarne Eiholt var i højt humør i går efter en overraskende sejr, men i dag måtte han dog bide i græsset. Og så fik jeg også lejlighed til at følge lidt med i Martin Noers lange parti, hvor han vandt et slutspil med merbonde.

I øvrigt har turneringslederne ikke haft meget at lave andet end at samle resultater ind. Betænkningstiden med 30 sekunders tillæg gør at der ikke er nogen, der for alvor kommer i tidnød.

Kl. 16 starter 3. runde, så jeg må hellere tilbage til arbejdet.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Fantastisk af den gamle sekretær. Hvad kunne det ikke være blevet til med et mere helhjertet sats på skakkarrieren :-)