mandag den 21. juli 2008

Lundini i krise!

Lundini måtte ned imod den schweiziske IM'er. Et drastisk fald i spilkvalitet, og der snakkes allerede nu om krise i krogene. I hvert fald så det ud til at han stille og roligt blev kørt over.
Finn vandt ret nemt, mens Daniel tillod et angreb og måtte ned. Leif havde for 3. dag i træk en mesterspiller, og trods god fight blev det til endnu et tab.

Vor ven Palle Nielsen er åbenbart i gang med noget, der ligner hans livs turnering. I hvert fald formåede han at holde remis imod Jacob Sylvan, og har nu 2/3 efter udelukkende at have mødt klart højere ratede modstandere. Inklusiv dagens 4. runde mod en junior med ca. 2150 i rating, så har Palle en forventet score på 0,15!

I toppen er der stadig 24 spillere med maksimum. Topseedede Ejjanov er overraskende ikke en af dem, da han smed en remis til en IM'er. 4. runde byder i øvrigt på danskeropgør når Peter Heine Nielsen og Sune Berg Hansen mødes.

Her til formiddag skal der så slappes lidt af efter en lang dag i går, med to runder og en del meget lange partier i 3. runde.

Ingen kommentarer: