tirsdag den 22. juli 2008

Midtvejsstatus

Så er der spillet 5 af 10 runder, og der kan gøres lidt status på første halvdel af turneringen.

Daniel: 2/5
Pligtsejre mod de svagere samt nederlag til stærke folk, selv om han var noget bitter i dag over at have udforberedt sin modstander og alligevel tabt.

Lundini: 2½/5
Det virker utroligt solid hvad han foretager sig, og når modstanderen dummer sig, så slår han til. 50% mod et snit på omkring 2200 er fremragende.

Finn L: 1½/5
Indtil nu har det ikke for alvor virket for Finn, men det har også været hård modstand.

Leif: 1/5
Leif har spillet udmærket, og lyder meget tilreds med sit eget spil. Skarpheden har dog manglet i de afgørende øjeblikke, og så ryger der altså nogle points.

Thomas A: 1/3
Thomas kom på tavlen i dag, så forhåbentlig kan det kaste mere af sig.

I toppen vandt Aagaard igen, og er nu den eneste på max. sammen med Savchenko. Et halvt point efter ligger bl.a. Peter Heine og Eljanov.

Af andre bemærkelsesværdige præstationer kan nævnes Martin Noers remis mod en græsk FM'er. Palle Nielsen fik igen remis imod en på papiret stærkere spiller. Brormand Prebens præstationer er lidt mere svingende, men han tog dog en sejr i dag, selv om han måtte arbejde lidt for det. Fra Gladsaxe var Thomas Struch ved at få skovlen under en norsk FM, der dog slap med remis til sidst. Poul Harders har 1½ point, men det er stadig et stykke over hans forventede score.

Nu skal der slappes af. Det er vist den eneste aften, hvor der ikke er programsat et eller andet, så aftenbajeren kommer muligvis lidt tidligere i dag.

Ingen kommentarer: