søndag den 20. juli 2008

Gaaaaaabbbb

*gaaaab* ... det blev lidt sent i går aftes, mens jeg sad og fulgte med i nogle forberedelser til dagens runde. I arrangørgruppen er der 6 partiindtastere, der samtidigt spiller med i turneringen. Det er Jacob Carstensen, Jakob Aabling, Jacob Kaaber, Steen Petersen, Jan Mose og Michael Agermose. De ligger alle med rating fra 2050 og op til ca. 2300, så når der diskuteres åbninger, så flyver det rundt med træk og varianter. Steen skal møde GM Krasenkow på livebræt 6, og kiggede på en variant i afslået Dronninggambit. Så vidt jeg kan se så var den forberedelse spildt, men han har nok også kigget på andre varianter.
En af de andre (vi holder navnet hemmeligt) havde bestemt ikke lyst til at møde fransk, som modstanderen normalt spiller. Vi forsøgte at give lidt selvtillid ved at spille lyn med fransk som tvungen åbning.

Her til formiddag (runder starter kl. 9) ser mange af de 300 skakspillere meget trætte ud. Lundinis modstander (en australsk FM) sidder i hvert fald og gaber højt. Var det mon fordi Lundini med hvid spiller afbytningsvarianten i fransk?

Ingen kommentarer: