fredag den 31. juli 2009

Afrunding - FsS'erne

Lad os kort se på hvordan det gik frederikssunderne i årets Politiken Cup:

Thomas Johansson 6/10: Thomas gennemførte turneringen uden nederlag. Der er ikke mange, der kan prale af det - kun 3 af topspillerne forblev ubesejrede. Hans score på 2 sejre og 8 remiser dækker dog over at han havde svært ved at banke de lavere ratede, og så røg han ind i en del talentfulde juniorer undervejs. Remisen mod IM Mikkel Antonsen var dog et fint resultat, og trods de mange remiser blev der spillet aggressivt hele tiden. I skrivende stund kender jeg ikke det nye ratingtal.

Per Lund 4½/9: Lundini kunne slet ikke leve op til præstationen fra sidste år. De par gange hvor han var oppe mod højere ratet modstand fik han intet, og han måtte kæmpe hårdt mod de lavere ratede juniorer. To gange fik de ham endda ned, så han måtte af med 31 ratingpoints.

Daniel Andersen 5/10: Daniel startede rigtigt sløjt, men spillede sig op, og endte med et minimalt ratingtab. Han nåede blandt andet at spille remis mod to højere ratede i den sidste halvdel af turneringen.

Finn Larsen 4/9: Finn startede rigtigt stærkt med en gevinst og to remiser mod stærke spillere i runde 2, 3 og 5. Efter lidt nedtur og et enkelt afbud pga. sygdom, så sluttede han af med et par lette gevinster, og det blev til en fin fremgang på 27 ratingpoints.

Thomas Andersen 1/7: Thomas kæmpede hårdt, men fik desværre ikke lige reddet sig det ekstra halve point, der kunne gøre at han hentede rating. Chancerne var der ellers, men på den anden side så fik han også tilkæmpet sig et halvt point i 2. runde, efter at han ellers havde smidt en gevinststilling over styr.

Samlet set vel ikke noget at råbe hurra for. Finn stod for den bedste samlede præstation, mens de øvrige kun i glimt viste klassen. Herfra håbes på forbedring til næste år.

Ingen kommentarer: