onsdag den 22. juli 2009

Held og lykke, Lars!

En lang og hård dag er ved at være slut. Måske føles det bare hårdt, fordi man når at få gået en del mere rundt end man gør til hverdag.

Her til aften var der reception for den afgående KSU-formand Lars Henrik Bech Hansen. Han har jo overtaget formandsposten i DSU, og det går ikke med samme mand på de to vigtige poster.
Der mødte rigtigt mange skakvenner og kolleger op for at ønske ham held og lykke fremover, og det var helt forståelig at han virkede lidt rørt over at skulle forlade den post, som han nu har bestredet i 14 år. Herfra skal der også lyde et tillykke med "forfremmelsen", og vi er rigtigt mange, der håber, at med Lars ved roret kan vi formå at vende skuden for dansk skak.
Det er også glædeligt at Lars (og hans familie) stadig ønsker at være en del af Copenhagen Chess Festival/Politiken Cup, for med ham i spidsen for turneringen, har den vokset sig imponerende stor, og det vil den forhåbentlig fortsætte med at gøre.

Kort om Frederikssundernes resultater i 6. runde: Det blev til nederlag for Finn L, Thomas A og Lundini. Sidstnævnte fumlede i åbningen og stod hurtigt til tab. Daniel vandt til gengæld et langt parti, mens Thomas J vist var uheldig med "kun" at spille remis mod IM Mikkel Antonsen.

I toppen er den sympatiske svensker Jonny Hector nu alene i spidsen med 6/6, mens Peter Heine og Malakhov tog en hurtig indbyrdes halv.

Ingen kommentarer: