mandag den 4. august 2014

Bittert, bittert, bittert

Vi har lige været vidne til et særdeles bittert øjeblik for det danske kvindelandshold. Stillingen var 1½-1½ i kampen mod Skotland og Sandra De Blecourt sad med det sidste parti. Et dronningeslutspil med merbonde imod en rigtig stærk modstander. Hvis Sandra kunne vinde det parti, ville holdet vinde kampen. Pludselig havde hun chance for at sætte mat i 2 træk. I stedet spillede hun et træk, der tabte omgående. Øv! Landstræner Thomas Schou-Moldt får en opgave med at samle Sandra op igen efter den oplevelse. Man skal ikke undervurdere at der er rigtigt meget pres på de spillere, der stiller op til OL.

Billedet er fra de afsluttende minutter af partiet. Sandra sidder i den røde trøje til højre omgivet af de to landstrænere Thomas Schou-Moldt og Lars Schandorff, den danske dommer René Baarup-Christensen samt kampens dommer til venstre.

Jeg dømte kampen i damerækken mellem Moldova og Nicaragua. Moldova var favoritter, men kampen var rigtigt spændende, og Nicaragua var vist uheldige med kun at få et enkelt point.

Ingen kommentarer: