søndag den 10. august 2014

Til fest med Kasparov

I går aftes havde FIDE-præsidentkandidat Gary Kasparov inviteret alle OL-deltagerne til en lille fest på studenterhuset Driv, hvor Bermuda-festen også blev afholdt. Der blev lokket med at første øl/drink var gratis – den slags skal nok lokke folk til. Desuden blev der trukket lod om 13 stk. Samsung Tablets blandt de fremmødte. Der var dog ingen danskere blandt de heldige vindere.

På scenen blev der opført en række af mere eller mindre gruvækkende optrædender. Lad os bare konstatere, at en generalprøve eller to nok havde været en god idé. Især karaoke-versionen af ”We are the World” var decideret pinlig.

Det blev heldigvis meget bedre, da de fik en indisk tryllekunstner på banen. Han startede med at trylle Kasparov frem fra en kasse, og præsidentkandidaten holdt en lille tale og præsenterede sit team (billedet). Det klædte ham i øvrigt at stille op i mere uformelt outfit – en af hans egne kampagnetrøjer. Samtidigt blev der ikke smurt alt for tykt på i forhold til valgkampagnen. Herefter fortsatte tryllekunstneren sit underholdende show. De forudgående rædsler var næsten glemt.

Efter lodtrækningen om de 13 tablets var det tid til at nå bussen kl. 23 tilbage til hotellet. Normalt forsøger vi at nå 20.30 bussen, så vi ikke kommer alt for sent hjem.

I øvrigt havde jeg kampen Norge 2-Sydkorea i går. Desværre en langsommelig affære, men i det mindste var der ikke behov for, at jeg greb ind på noget tidspunkt.

Ingen kommentarer: