onsdag den 13. august 2014

Fridag nr. 2

Så er det fridag igen. Det er dagen inden sidste runde og spillerne skal have ekstra tid til at forberede sig på den altafgørende sidste runde. Vi har ellers undersøgt muligheden for at gå en lang tur i de smukke omgivelser omkring hotellet, men det regner og vejrudsigten lover regn resten af dagen. Søren og jeg tager turen ind til Tromsø, mens de øvrige danske dommere bliver på hotellet og slapper af.

I går aftes besøgte Søren, Peter og jeg et fint værtshus ved navn Ølhallen (billedet). Ejerne skulle efter sigende have været en tur på Mikkeller Bar i Danmark for at få inspiration. Man kan da også let se ligheden med Mikkeller og flere af de andre københavnske værtshuse.
Ølhallen har 50 (!) haner med forskellig god norsk øl. Lige som Mikkeller er det ikke ligefrem et sted for fattigrøve. En 17 cl øl koster 50-60 norske kr., og man kan også få en 30 cl til næsten den dobbelte pris. Vi nåede at få 4 forskellige øl inden at vi skulle nå 23-bussen hjemad, og trods den høje pris så var det virkelig noget, der behagede ganerne. Slå vejen forbi Ølhallen, hvis du kommer til Tromsø og får lyst til kvalitetsøl!

Apropos øl..... Søren og jeg har netop opdaget at der er ølfestival i Tromsø i disse dage. Der må vi hen. ;-)

Efterskrift: Ølfestivalen var nærmere en musikfestival med salg af ufatteligt dyre konsum-øl (f.eks. 100 kr. for en Grolsch eller Heineken), så vi gik i stedet hen til Ølhallen igen.

Ingen kommentarer: